תיקון יתר לאחר אינטרלאסיק

דיון מתוך פורום  בריאות העין

14/12/2018 | 20:01 | מאת: תמי

שלום רב, שמי תמי . מלפני כשנה עברתי ניתוח לייזר בשיטת אינטראלאסיק. סבלתי מקוצר ראייה (2.75, 3.25) עם צילינדר מאוד נמוך. היום כשנה לאחר הניתוח אני סובלת עדיין מיובש משמעותי בעיניים וכן מקושי בראייה לקרוב (מחשב, קריאה וכו'). אני רואה מטושטש מקרוב יש לי +3 בשתי העיניים. קיים קושי רב בתפקוד היומיומי. המנתח אמר שמדובר במקרה של "תיקון יתר". אני די מיואשת. האם "תיקון היתר" נבע מטעות של המנתח/מדידות לא מדויקות? כיצד ניתן לשפר את המצב? ומהן ההשלכות הצפויות לי לעתיד (קראתי שחולים עם תיקון יתר הם בסיכון גבוה יותר לפיתוח בעיות עיניים)? תודה מראש, תמי

תמי שלום, י ש לעבור בדיקה מקיפה ע"י רופא המנתח שלך. רק לאחר בדיקה זו יוכל הרופא לתת לך את הטיפול המתאים ביותר. בברכה, פרו' ישראל קרמר.

מנהלי פורום בריאות העין