יובש בעיניים

דיון מתוך פורום  בריאות העין

14/12/2018 | 12:02 | מאת: גלעד

שלום אני בן 47 . סובל מזה 20 שנה מיובש בעיניים בעיקר בלילה. שם כ 5 פעמים ביממה טיפות עיניים ליובש פעמיים ביום וכ 3 פעמים בלילה כל פעם 1-2 טיפות. לא נמצא הסבר בבדיקות הדם ובדיקות רופא עיניים לסיבה. במשך 15 שנה השתמשתי בגנטיל וכעת ניסיתי סיסטיין אולטרא כי הרוקח אמר שזה מאוד מומלץ. רציתי לשאול, מה פחות מזיק לעין מבחינת החומרים המשמרים וכו'? הרוקח אמר שסיסטיין אמור להיות פחות בעייתי מצד שני ראיתי שבסיסטיין אפשר להשתמש חצי שנה מהפתיחה ובגנטיל רק חודש ולכן אני חושש שיש בסיסטיין הרבה יותר חומרים משמרים... מה דעתך תודה רבה

גלעד שלום, אני אישית ממליץ על הטיפות הילוקומוד או קפסולות של בפנטן כל 3 שעות במהלך היום וטיפות הילוג'ל לפני השינה. בנוסף ממליץ על נטילת כדורים של אומגה 3 פעם ביום לאחר האוכל. בברכה, פרו' ישראל קרמר.

מנהלי פורום בריאות העין