האם זאת שעורה כלואה?

דיון מתוך פורום  בריאות העין

13/12/2018 | 16:24 | מאת: יעל

שלום, לפני חודשיים התחילה לי דלקת עיניים ולא נאמר לי אם זאת שעורה או לא. חודשיים אני עושה קומפרסים חמים,שמה משחת צינטומיצין וטיפות מקסיטרול. המצב לא השתפר בכלל . התחושה היא של.משהו שמפריע בתחתית עפעף בתוכו. הבעיה היא שהתור הרוב לרופא עיניים שהייתי אצלו הוא עוד חודש. האם לפי התמונות שצירפתי זה נראה כמו שעורה כלואה? אגב היתה לי בעבר שעורה כלואה שלקח לה שנה וחצי לעבור. תודה מראש

13/12/2018 | 16:36 | מאת: יעל

האם זה נראה כשעורה כלואה?

שלום רב, ללא בדיקתך אין דרך לאבחן מחלות דרך תמונות. בברכה, פרו' ישראל קרמר.

מנהלי פורום בריאות העין