שעורה כלואה האם אנטיביוטיקה יכולה לעזור?

דיון מתוך פורום  בריאות העין

08/12/2018 | 21:05 | מאת: יעל

שלום, האם טיפול אנטיביוטי בכדורים יכול לעזור לשעורה כלואה שלא עוברת 3 חודשים? השעורה היתה ב 2 העיניים. בשניה היא בוודאות כבר כלואה ולגבי הימנית אני לא בטוחה אם עברה כי המצב הרבה יותר טוב מעין שמאל. במידה ואמשיך עם הטיפות ומשחת הסינטומיצין גם בעין שבה אולי השעורה עברה במשך חוודשיים עד לתור הבא לרופא האם זה עלול לעשות נזק ? תודה מראש

שלום רב, שעורה קלועה בדרך כלל צריכה התערבות כירורגית. ללא בדיקה קשה לתת לך אבחנה. בברכה, פרופ' ישראל קרמר.

מנהלי פורום בריאות העין