טיפות פנימיקסין לא בקרור

דיון מתוך פורום  בריאות העין

05/12/2018 | 03:25 | מאת: דנה

שלום, לפני מספר ימים הייתה לי דלקת עיניים. כיוון שאני נמצאת בטיול ממושך בחו"ל, לפני הנסיעה הרופא רשם לי טיפות פנימיקסין, למקרה שתהיה לי דלקת עיניים. לאחר שהשתמשתי בטיפות כ-5 ימים ושמתי אותן בקירור, הבנתי כי הטיפות אמורות להיות בקרור מלכתחילה ולא רק לאחר הפתיחה. בינתיים נראה כי למרות השימוש הדלקת לא עברה, אבל אני מאוד חוששת שנגרם נזק לעיניים כתוצאה מהשימוש בטיפות באופן הזה. אודה לתשובתכם המהירה

סביר שלא נגרם נזק. לרוב הטיפות מאבדות מיעלותן אם לא נשמרות כראוי. בכבוד רבד״רמיכאלהיימס

מנהלי פורום בריאות העין