עין שמאל לא רואה 6/6 למה?

דיון מתוך פורום  בריאות העין

25/11/2018 | 21:53 | מאת: יואב35

שלום רב,לפני כחודש אובחנתי כחולה קרטוקונוס . בבדיקת עיניים שגרתית נתנו לי משקפיים עם מספרים חדשים (עין שמאל גבוה ) ... האם ייתכן מצב שבעין שמאל אני רואה פחות טוב ( מטושטש) ובעין ימין מעולה.. אם אני עושה לעצמי בדיקת עין שמאל אני נכשל.. רק אם אני פותח יחד עם עין ימין אני רואה טוב.. האם האופטרימטיס משקר לי והוא צריך לעשות תיקון מספר גם לעין שמאל?

יואב שלום, יתכן מאוד כי רמת הקרטוקונוס שונה בין שתי העיניים. לכן התוצאות שונות בין העיניים. בברכה, פרופ' ישראל קרמר

מנהלי פורום בריאות העין