עפעף פגוע מחומר כימי

דיון מתוך פורום  בריאות העין

18/11/2018 | 01:55 | מאת: הגר

לפני 10 שנים נכנס לילדה בת 13 תרסיס שלג לעין, העין התנפחה, ובמיון עשו ct מיותר לוודא שאין בעיה רצינית יותר. ברור שהעין נפגעה מחומר כימי שהיה בתרסיס. היום 10 שנים אחרי העפעף בעין הפגועה שונה מהעפעף השני. כך שהעין נראית קטנה יותר. מה הסיבה ומה יש בעפעף היום שגורם לאי סימטריה הלא יפה הזו? תודה

אם עברו 10 שנים מאז הפגיעה, יש לפנות לבדיקה של רופא עיניים לראות את הסיבה לחוסר הסמטריות בכבוד רב ד״ר מיכאל היימס

מנהלי פורום בריאות העין