השתלת קרנית וראייה גרועה

דיון מתוך פורום  בריאות העין

14/11/2018 | 11:45 | מאת: פז

שלום לפני מספר ימים עברתי השתלת קרנית ומאז אני לא מצליחה לראות כלום כמעט. אני לא מצליחה לראות למשל פנים של אנשים (אלא רואה כמו דמות, בלי לראות אף וכו'). בנוסף, אם אני מתבוננת במסך מחשב או טלפון אני רואה רק אור לבן, ולא יכולה לראות שיש שם למשל מלל בצבע שחור/כחול. כאילו כל המסך אור לבן בלי מלל/תמונות וכו. האם יכול להיות שהתעוורתי עקב ההשתלה? אשמח לדעת מה לעשות ומה זה יכול להיות. מיותר לציין שגם כשעשו לי בדיקת עיניים לא ראיתי כלום והמסך היה נראה לבן כאילו אין עליו מספר בצבע שחור- אפילו המספר הכי גדול

ההחלמה והשיפור בראיה לאחר השתלת קרנית הם תהליך ארוך. יכול לקחת זמן רב עד שיפור ובמקרים רבים אף שנה. בכבוד רב ד״ר מיכאל היימס

מנהלי פורום בריאות העין