דלקת עיניים חריפה שחוזרת

דיון מתוך פורום  בריאות העין

06/11/2018 | 23:37 | מאת: קרן

שלום, לפני שנה הייתה לי דלקת עיניים - העין הייתה נפוחה מאוד וכאבים חזקים, לקח לה כמעט חודש שלם לעבור. מאז אותה הדלקת, כל הזמן היא חוזרת (בערך כל 3 חודשים). הפסקתי מלפני שנה להתאפר בעיניים מאחר וחשבתי שזאת הסיבה, הפסקתי עם מוצרי היגיינה בכללי באזור העיניים אך זה לא עזר. מה יכולה להיות הסיבה לדלקת חוזרת?

שלום רב, ממליץ לעבור בדיקות מקיפות במרפאות חוץ של כל בית חולים ציבורי גדול. שם יוכלו לאבחן במדוייק ממה אתה סובל. פרופ' ישראל קרמר

מנהלי פורום בריאות העין