observation-patient under observation

דיון מתוך פורום  בריאות העין

06/11/2018 | 12:48 | מאת: שלומי

זה התחיל בטשטוש ותחושה של כתם בעין האבחון: observation-patient under observation האם ניתן לתיקון ?איך מטפלים? תודה !

אין פה פרטים מספיקים כדי לענות על השאלה בכבוד רב ד״ר מיכאל היימס

07/11/2018 | 08:55 | מאת: שלומי

בן 55 ללא בעיות ראייה מיוחדות, למעט היותי קצר ראייה. באופן פתאומי חשתי במין עכרורית בעין ימין. נבדקתי אצל רופאת עיניים שקבעה אבחנה של : observation-patient under observation בעיקר בבוקר בתאורת יום אני חש שהראייה בעין ימין אינה חדה/נקייה. לשאלתי, מה עושים ?כיצד מטפלים?

אם התופעה ממשיכה יש צורך בבדיקת עיניים חוזרת, מומלץ בשעות הבוקר כאשר הבעיה קיימת. בכבוד רב ד״ר מיכאל היימס

מנהלי פורום בריאות העין