דלקת חיידקית שלא עוברת

דיון מתוך פורום  בריאות העין

31/10/2018 | 14:49 | מאת: ריקי

לום אני בת 40 ולא היתה לי דלקת בעיניים כבר יותר מעל 20 שנה .בסוף ספטמבר התחילה לי דלקת עם אודם בעיניים והפרשות מוגלתיות רופא משפחה נתן לי משחת סינטומצין וטיפות פמיניקסין שלקחתי שבוע ואחרי שבוע הפסיקו מעט ההפרשות אך עדיין הרגשתי צריבה וגירוי בעין וכן אדמומיות פניתי לרופא עיניים והוא בדק ואכן אמר שיש לי דלקת חיידקית ונתן לי טיפות אפלקוס 4 פעמים ביום במשך שבוע וכן סיימתי טיפול ועדיין המצב נישאר כמו שהיה ובנוסף התחילו כאבים בעיין ותחושה שיש לי משהו בתוך העין שוב חזרתי לרופא והוא אמר שנישארה לי ממש שרידי הדלקת ונתן לי טיפות הילו קומוד למשך שבועיים הטיפות אומנם הקלו מעט על התסמינים אך עדיין בערב הייתי מרגישה ממש צריכה בעיניים אודם ומעט הפרשה סמיכה לבנה שוב חזרתי אליו והוא אמר שהדלקת עקשנית ונתן לי טיפות דתאמיצין ל 5 ימים 3 פעמים בשבוע ועדיין מרגישה תסמינים מה לעשות? אני ממש חסרת אונים האם זה בסוף יעבור לבד? אני כבר חודש ככה סובלת מה ניתן לעשות כדי שהדלקת תעבור האם זה בריא כל כך הרבה טיפות?

התחושה יכולה להמשך זמן לאחר הדלקת. מומלץ על טיפות לחות. עם הזמן התחושה תחלוף. בכבוד רב ד״ר מיכאל היימס

מנהלי פורום בריאות העין