חור ברשתית, תופעות לאחר לייזר

דיון מתוך פורום  בריאות העין

23/10/2018 | 12:09 | מאת: ירון

שלום. היום עברתי לייזר לתיקון חור קטן ברשתית שנגרם מחבלה של חדירת אצבע לעין בפעילות ספורטיבית. נאמר לי שאם יש החמרה לגשת למיון מחשש להיפרדות רשתית. נכון לעכשיו מספר שעות לאחר הלייזר אני רואה בעין הפגועה עכור, משל שמתי משקפיים עם עדשה מלוכלכת. האם זה טבעי? דבר נוסף, האם מומלץ לשים טיפות אנטיביוטיקה בעין לאחר הלייזר?

תיתכן עכירות קלה לאחר הפעולה שחולפת עד למחרת. טיפות זה בהתאם להמלצת הרופא המטפל. בכבוד רב ד״ר מיכאל היימס

מנהלי פורום בריאות העין