לא הבנתי נתון מסויים

דיון מתוך פורום  בריאות העין

18/10/2018 | 18:04 | מאת: חנית. באר שבע

אם וכאשר אדם שעובר ניתוח לייזר להסרת משקפיים מדוע הוא בכל זאת יזדקק בגילאי ה40 פלוס למשקפי קריאה??

שלום רב, כל אדם בסביבות גיל ה40 לחיו( נתון משתנה מאדם לאדם) מתחיל לסבול מחולשה פזיולוגית של שרירי העיניים שתפקידם למקד את העדשה הטבעית לראיה לקרוב. ולכן יש צורך המשקפיי קריאה, אין אפשרות לפתור בעייה זו בעזרת לייזר. אפשר לדחות מעט את העניין בעזרת ניתוח בלייזר בעין אחת בלבד שיטה זאת נקראת מונוויז'ן. בברכה, פרופ' ישראל קרמר. בברכה, פרופ' ישראל קרמר

מנהלי פורום בריאות העין