תופעות לוואי תמידיות לאחר ניתוח לייזר

דיון מתוך פורום  בריאות העין

11/10/2018 | 21:05 | מאת: משה

האם זה נכון שברגע שמורידים שכבה מהקרנית משפרים את הראייה ומסירים את המשקפיים אבל עצם הורדת שכבה או שיופה גורמת לסינוורים והילות שלא חולפות מעצמן ברוב המקרים ?!

אתה כנראה מתכוון לניתוח לייזר לשיפור הראייה. ללא בדיקתך אין דרך לדעת האם אתה מתאים או לא. אכן יש שיטה של שיוף פני הקרנית שלאחר ההחלמה ממנו הראיה משתפרת. יש לעבור בדיקת התאמה לניתוח. בברכה, פרופ' ישראל קרמר.

14/10/2018 | 10:10 | מאת: משה

אני מדבר באופן כללי הבנתי שגם ניתוחי לייזר לשיפור הראיה לאנשים מתאימים גורמים לסינוורים תמידיים

סיכוי לסינוורים תמידיים הוא קטן מאוד

מנהלי פורום בריאות העין