ניתוח קטרקט בשתי העניים

דיון מתוך פורום  בריאות העין

10/10/2018 | 13:56 | מאת: עיניים

אני בן 79 שנים עברתי ניתוח קטרקט בהצלחה לפני 6 חודשים בעין שמאל הושתלה עדשה לקריאה ולפני 4 חודשים הושתלה לי עדשה למרחק בעין ימין הכל עבר בשלום. מזה כמה זמן אני רואה משהו שקוף שהולך ובא ,הרופא מנתח אמר שהכל בסדר אבל זה מציק לי.

יתכן ומדובר בעכירות בזגוגית. יש צורך בבדיקת עיניים. בכבוד רב ד״ר מיכאל היימס

11/10/2018 | 10:01 | מאת: עיניים

ראשית מודה לך על תשובתך . כפי שכתבתי :בבדיקה, הרופא המנתח אמר שהכל בסדר , אבל זה מציק לי!!! האם יש מקרה דומה ברפואת עיניים בקשר לאותה בעיה?

אם בבדיקת העיניים הכל היה תקין אז סביר שמקור הבעיה אינו בעיניים

11/10/2018 | 11:32 | מאת: עיניים

1) אם כך מה עלי לעשות? 2) טרם ענית לי על: האם יש מקרה דומה ברפואת עיניים בקשר לאותה בעיה?

מנהלי פורום בריאות העין