אישונים לא זהים בגודלם

דיון מתוך פורום  בריאות העין

03/10/2018 | 17:57 | מאת: ספיר

היי , יכול להיות שזה תקין ופשוט אף פעם לא שמתי לב לזה? כי בזמן האחרון כשאני מסתכלת ובוהה בעינים או בתמונה אני רואה שאישון עין ימין יותר גדול מעין שמאל .. יש מצב זה בגלל שאני רואה בעין שמאל מטושטש ובימין טוב ולא שמה עדשה או משו בעין אז רוב ההתמקדות היא בעין הימינית? או שאין קשר ? מה יכולות להיות הסיבות הרפואיות לזה? תודה

במידה וקיים הבדל בגודל האישונים אז יש לגשת לבדיקה של רופא עיניים. בכבוד רב ד״ר מיכאל היימס

מנהלי פורום בריאות העין