רוצה לברר על לייזר בעיניים

דיון מתוך פורום  בריאות העין

22/09/2018 | 06:13 | מאת: שירן

היי בוקר טוב שמי שירן . לפני בערך כ10 שנים רציתי לעשות לייזר להסרת משקפיים ואמרו לי שמכיוון שיש לי קרנית דקה זה בלתי אפשרי .. רציתי לדעת אם היום אחרי עשור זה כן אפשרי ? יש סיכונים יותר גבוהים למי שיש קרנית דקה ומחליט לעשות לייזר ? אשמח לקבל תשובה במייל או טלפון מנציג/ה

שירן שלום, על מנת לקבל תשובות מדוייקות יש לעבור בדיקת התאמה מקיפה. הבדיקה כוללת מספר בדיקות מקדימות, ברחבת אישונים ולבסוף בדיקת רופא שיתאים לך את הניתוח הטוב עבורך לפי נתוני עינייך. בברכה, פרופ' ישראל קרמר.

מנהלי פורום בריאות העין