קושי של עין ימין להפתח בקלות

דיון מתוך פורום  בריאות העין

16/09/2018 | 08:17 | מאת: מיכל

שלום עין ימין שלי לא נפתחת בקלות בבוקר ז"א אני מרגישה שאני משקיעה מאמץ כדי לפתוח אותה..בנוסף פעם אחרת כשהתעוררתי בלילה היא הייתה נראת לי קטנה יותר מעין שמאל (ז"א פחות פתוחה) הלכתי לרופאת עיניים והיא אמרה לי שבנתיים הכל נראה לה תקין.. מה יכולה להיות הסיבה לכך? אציין גם שעברתי טיפולי שורש באותו צד (ימין) ושגם ביום יום אני מרגישה כאילו עפעף ימין כבד כזה בתחושה תודה רבה

אם הבדיקה יצאה תקינה אני לא רואה מקום לדאגה. למען הסר ספק גשי לבדיקה נוספת ובקשי מהרופא שיבדוק לך גם את עניין היובש בעיניים. בברכה, פרופ' ישראל קרמר

מנהלי פורום בריאות העין