בלוטות קטנות בעפעף התחתון מידי הרבה זמן

דיון מתוך פורום  בריאות העין

09/09/2018 | 16:28 | מאת: נועה

לפני כמעט שנה הרגשתי שגודלת לי בתוך העפעף התחתון גולה קטנטנה עד שזה התחיל להציק לי קצת. לפני כחודש נדבקתי בשעורה והיא עברה עם ניקוי בתה ואחר כך חזרה קיבלתי משחה ושמתי טיפות עיניים והיא עברה אבל נשארה עוד בלוטה. עכשיו יש לי שתי בלוטות שאחת מהן קצת כואבת והן לא עוברות הם קטנות אבל כבר אפשר לראות אותם ואני מפחדת מזה. מה זה יכול להיות?

יתכן ומדובר בשעורה פנימית. אפשר לנסות לטפל בקומפרסים חמים. אם אין שיפור אז יש לגשת לבדיקה של רופא עיניים. בכבוד רב ד״ר מיכאל היימס

מנהלי פורום בריאות העין