טיפות עיניים להרחבת אישונים

דיון מתוך פורום  בריאות העין

02/09/2018 | 13:20 | מאת: רות

שלום , אני בת 44. לפני חודש ניגשתי לרופא עיניים ושמו לי טיפות הרחבת אישונים ומאז שורף לי וכואב לי בתוך העין ורואה הבהובים שחורים שמאוד מפריע לי .השאלה היא - האם העין ניזוקה כתוצאה מהטיפות ? או שיש לי יובש בעיניים . הרופא עיניים אמר שיש לי יובש בעיניים . מאוד מודאגת מהמצב .

רות שלום רב, יתכן ומדובר ברגישות לטיפות הרחבת האישון אשר גרמו לגירוי העיניים והחמרת היובש הקיים מלכתחילה.אני ממליץ לך להשתמש בטיפות להרטבת העיניים מסוג ביפאנטן בצורה של קפסולות חד פעמיות לשטיפת העיניים לתקופה של חודשים רבים ,כל 3 שעות. בברכה, פרופ' ישראל קרמר

מנהלי פורום בריאות העין