בלפרטיס כרוני משמעותי

דיון מתוך פורום  בריאות העין

01/09/2018 | 21:30 | מאת: שולה

שלום רב, לאחר ביצוע בדיקה אצל פרופסר ענת לבנשטיין אובחן בלפרטיס כרוני בשני העניים להפתעתי אין פיתרון לדבריה של הפרופסורית אין בכל העולם פרצת דרך בנושא דבר שמאוד קשה לי להאמין האם מישהוא כאן שמע פתרון למחלה המאמללת הזאות!! ?? מישהוא שעשה מחקר על הנושא יודע דבר מה? משהוא מישהוא בבקשה תודה !!

שולה שלום רב, הטיפול המקובל בבלפריטיס הוא ניקוי קבוע של העפעפיים עם מגבונים מסוג EYE CARE FORTE פעמיים ביום. במידה וזה לא יעזור אפשר להוסיף משחת אנטיביטטיקה ללילה מסוג סינטומיצין )5%( כדי לחסל את חיידקי קצוות העפעפייפ. במידה וזה לא עוזר ניתן לנסות טיפול בכדורי אנטיביטיקה מסוג דוקסילין ( 100 מג ביום) למשך תקופה ארוכה. בברכה, פרופ' ישראל קרמר

מנהלי פורום בריאות העין