דלקת עיניים וטיפול בדתאמצין

דיון מתוך פורום  בריאות העין

30/08/2018 | 18:59 | מאת: נתי

לפני כמה ימים התחלתי להרגיש גירוי בעין שמאל, חשבתי שנכנס לי גוף זר לעין,בדקתי במראה ולא ראיתי כלום,יום למחרת הלכתי לרופא עיניים לאחר בדיקה הוא אמר שיש לי דלקת והביא לי מרשם של טיפות דתאמצין,לאחר 4 ימים של שימוש בטיפות,עין שמאל שלי ממש אדומה וחצי סגורה ועדיין יש גירוי ובנוסף התחיל לי גם בעין ימין מה עליי לעשות וכמה זמן החלמה?

ככל הנראה מדובר בדלקת שעברה גם לעין השניה. הדלקת יכולה להמשיך מספר ימים וגם יותר משבוע, יש לשים טיפות לחות לשם הרגעה ולשטוף את העיניים, סבלנות עד שיעבור. בכבוד רב ד״ר מיכאל היימס

מנהלי פורום בריאות העין