חייב לדעת אחת לתמיד !!

דיון מתוך פורום  בריאות העין

28/08/2018 | 18:37 | מאת: נאור

כמו שרבים ראו כאן את מה שעברתי ואני עדיין יחסית עובר עדיין יש לי מספר שאלות שבאמת אשמח לדעת את האמת אחת לתמיד לדוגמא למה בן אדם שיש לו מספר 1 וחצי למשל אינו יכול לעשות הסרת משקפיים בלייזר כדי להחזיר לעצמו את הראייה ל6/6 ואפילו מעבר ?! אני שואל זאת כי לאור כל מה שקראתי באנטרנט וכל הדיבורים על טכנולוגייה ופיתוחים וחדשנות בכלל בתחום ה"עיניים" אני צריך לשמוע תשובות כמו ניתוח בלייזר להסרת צלקות גורם לירידה בראייה במידה והראייה תקינה.. מה ההיגיון פה ?! או למשל כמו תופעת ה"זבובים" שלא מומלצת לניתוח בכלל באופן כללי זה קצת מאכזב שדווקא בעיות קטנות או ירידות קטנות בראייה לא מומלצות לטיפול.. אשמח לתשובות מדוייקות כמובן שאני יודע שכל מקרה לגופו אבל אני חשבתי שבשנת 2018 הרפואה כל כך מתקדמת שאפשר לתקן כל דבר במיוחד שמדובר בליקויים קטנים לא כולם מוכנים להשלים עם זה שיש להם בעיות קטנות ולחכות למשהו חמור בשביל לטפל..

שלום רב, אכן הרפואה מאוד מקדמת. אך ללא בדיקתך אין לנו דרך לדעת האם ניתן לעזור לך. יש המון נתונים שאנו בודקים לפני שאנחנו מתאימים מטופל לטיפול. לפעמים למרות הקדמה אין דרך לעזור. בברכה, פרופ' ישראל קרמר.

מנהלי פורום בריאות העין