פגיעה בשדה הראיה - חולה סכרת

דיון מתוך פורום  בריאות העין

23/08/2018 | 15:27 | מאת: חן

שלום לכם, אבי חולה סכרת, ביצע ניתוח קטרקט בלייזר ואף מדי כמה זמן חוזר ומבצע לייזר בעיניים. לאחרונה בוצעה לו בדיקת שדה ראייה בה נמצא כי שדה הראיה שלו נפגע. כתוצאה מכך שללו לו את רישיון הנהיגה. האם יש דרך כלשהי להחזיר את המצב לקדמותו? לשפר את שדה הראיה עד כדי הגעה למצב של יכולת לנהוג שוב? יוצא לי הלב אליו, שדה הראייה שלו פגע לו ביכולת להתנייד וזה ממש מקשה עליו להתנהל ביום-יום.. תודה מראש,

אם שדה הראיה נפגע, לצערי סביר שלא ניתן לעשות דבר כדי להחזירו. בכבוד רב ד״ר מיכאל היימס

מנהלי פורום בריאות העין