כתם בגלגל העין השמאלית

דיון מתוך פורום  בריאות העין

20/08/2018 | 22:29 | מאת: עדן

אהלן! הופיע לי כתם בעין השמאלית (בחלק הלבן), עם מצלמה מיוחדת צילמתי תקריב. לא ברור לי מה זה יכול להיות. בשבועיים האחרונים היו לי כאבי ראש חזקים כמעט כל יום, אמא מאובחנת במיגרנות אבל אני לא. אני בת 20, עובדת הרבה מול מסך, יש לי צילינדר ומספר -2 בשתי העיניים. שמה עדשות חודשיות באופן יום יומי. אשמח לייעוץ, תודה מראש ושבוע נעים

יתכן ומדובר בדימום חסר. שמעות אך יש להוועץ עם רופא בכבוד רב ד״ר מיכאל היימס

מנהלי פורום בריאות העין