טיפות לטיפול בדלקת עיניים

דיון מתוך פורום  בריאות העין

16/08/2018 | 17:38 | מאת: אנונימי

שלום דוקטור, נראה כי יש לי דלקת עיניים, הן אדומות, מגרדות ויוצאות הפרשות. בעבר הייתי משתמש בטיפות אנטיביוטיות שנקראות דתאמיצין. בתחילת השנה אובחנה אצלי מיאסטניה גרביס, מה שאומר שיש רשימה ארוכה של תרופות, ובמיוחד אנטיביוטיקות שאסור לי לקחת. דוגמא טובה היא דתאמיצין אשר מכילים נאומיצין. השאלה שלי היא כזאת, באיזה טיפות אפשר להשתמש לטיפול בדלקת, אשר מרכיביהם אינן נמצאים ברשימת התרופות האסורות במיאסטניה גרביס? סינטומיצין לא כל כך עזר לי. תודה

אפשר לקחת טיפות לחות לשטיפה של העיניים. טיפול אנטיביוטי איננו מומלץ ללא בדיקת רופא. בכבוד רב ד״ר מיכאל היימס

מנהלי פורום בריאות העין