מנסה להבין מה כדאי לעשות

דיון מתוך פורום  בריאות העין

15/08/2018 | 19:53 | מאת: נאור

כמו שהעלתי את הנושא גוף זר נכנס לי לעין לפני כ3 שבועות רק לפני שבוע הראיה התחילה להסתדר אבל נורא מדאיג אותי מספר דברים 1. האם חייבת להשאר צלקת שלמעשה תפגע באיכות הראיה גם אם זאת פגיעה נמוכה מאוד ? (מדובר במרכז הקרנית) 2. האם יש דרך בכל זאת לטפל בזה כדי באמת לחזור ולראות לפני הפציעה חשוב לי לציין שבמרבית הבדיקות שעשיתי הראייה היא 6/6 חוץ מפעם אחת שבעין הפגועה אמרו לי 6.7-5 שאין לי מושג מה זה אומר גם באופטיקה אמרו לי שבמצב כזה לא צריך משקפיים אבל עדיין אני רואה קצת מסונוור בעיקר בלילה דווקא למרחק ולקרוב אני רואה כמעט חלק ומצליח לקרוא דברים קשים אבל עדיין.. זה לא זה.. זאת לא הראיה שהייתה לי וקשה לי להשלים עם זה ואני מאמין שברפואה של היום גם את ה90% אפשר להחזיר ל100% אני צודק ? מה לעשות ?

16/08/2018 | 13:48 | מאת: נאור

גם הפסקתי את הטיפות סטראודיות שהרופא הביא לי שבוע לפני שהייתי אמור לסיים אותם

צריך להמתין בסבלנות

מנהלי פורום בריאות העין