כאבים חזקים בעין ימין

דיון מתוך פורום  בריאות העין

06/08/2018 | 15:39 | מאת: mateus13

שלום אני בן 56 ובמשך שנים סובל כנראה ממיגרנה, שמלווה בכאב חזק בעין ימין (בארובת העין). יודגש שהכאב החזק הוא בעין ימין וכאב עמום מאחורי הראש בצד ימין למטה המלווה בבחילות. לרוב מדובר בהתקף של 3-4 ימים. לצערי כל משככי הכאבים שנתנו לי כולל החזקים לא ממש עזרו לי כך שבעצם במשך 4 ימים איני יכול לתפקד. מה ניתן עוד לעשות כדי להקטין את הכאב? תודה

במידה ומדובר במיגרנה, מומלץ על בדיקה של נוירולוג אשר יכול לתת טיפול בהתאם בכבוד רב ד״ר מיכאל היימס

מנהלי פורום בריאות העין