בבקשה דעתכם ,ניתוח היפרדות הרשתית

דיון מתוך פורום  בריאות העין

06/08/2018 | 11:02 | מאת: חניתה

בת 61 לפני שבועיים עשו לי ניתוח בעין בגלל היפרדות הרשתית,עושה כל מה שאמרו לי לעשות,לשכב על צד ימין בלבד,לשים טיפות שש פעמים ביום, שאני מסתכלת על העין שלי,היא נראית מתה,חסרת הבעה,היא לא במקום בכלל,ואני עדיין לא רואה כלום בעין,רציתי לשאול ,מתי הראיה תחזור,וכמה זמן יעבור עד להחלמה מוחלטת?תודה רבה

שלום רב, יתכן מאוד שניתוח הצמדת הרשתית המופרדת בוצע בעזרת הזרקת גז מיוחד אשר נשאר בתוך העין מספר שבועות ומטרתו להצמיד את הרשתית שנותקה ממקומה. כל זמן שהגז נמצא בתוך חלל הזגוגית של העין, הראייה לא תהיה טובה. וזה עלול להמשך עוד שבועיים לערך. בברכה, פרופ' קרמר ישראל.

מנהלי פורום בריאות העין