צביעת גבות עם צבע שיער

דיון מתוך פורום  בריאות העין

05/08/2018 | 01:30 | מאת: אלון

שלום ד"ר, צבעתי עם צבע שיער ללא אמוניה את הגבות והשיער. הקפדתי שהצבע לא יכנס בעין. לאחר שסיימתי לצבוע ראיתי באזהרות שכתוב שאסור לצבוע ריסים או גבות ושזה עלול לגרום לעיוורון. האם אני עדיין בסיכון לעיוורון אחרי שהצביעה כבר נעשתה ונשטפה? או שזה רק בתהליך הצביעה הסיכון הזה.. אם נושרת שיערה צבועה מהגבה לתוך העין לדוגמא? תודה מראש

הסיכון הוא בתהליך הצביעה.

05/08/2018 | 23:49 | מאת: אלון

שלום ד"ר תודה על התשובה המהירה. מה הסיכון בתהליך הצביעה? הסיכון הוא שהחומר של הצבע יכנס לתוך העין או שיש סיכונים נוספים? תודה

סיכון של כניסת החומר וצריבה בעין

מנהלי פורום בריאות העין