כאבים בעין עם ממצא חדש

דיון מתוך פורום  בריאות העין

16/07/2018 | 21:34 | מאת: אלמוג

שלום רב! סובלת מכאב בהזזת העין עברתי בירור אצל רופא עיניים ונוירולוג ונשללה מחלה כלשהי. אך בעקבות הרמה קלה של הקשתית בנקודה מסויימת נשלחתי לUBM בלשכה קדמית נראה ציסטה בiris+ cilary body בגודל 2 מ"מ במספר 6 וסנכיה במספר 7. האם זה עלול לגרום לכאב בעין???? התור לרופא רק עוד חצי שנה האם הממצא דורש ביקור בהקדם? תודה!

אם קיימים ממצאים בבדיקה, יש לגשת לרופא עיניים מטפל בכדי לבדוק את משמעותם בכבוד רב ד״ר מיכאל היימס

מנהלי פורום בריאות העין