עיניים אדומות ממאמץ...

דיון מתוך פורום  בריאות העין

15/07/2018 | 09:53 | מאת: מאיה

בימים האחרונים העין שלי אדומה,לא כמו דלקת אלא התווספו נימים בעין שנותנים מראה שהעין עייפה ואדומה. היה לי חודש שבו למדתי כל היום כולל ספרים ואינטרנט וסביר להניח שהעיניים שלי היו במאמץ גדול. האם הנימים האלו שיצאו יישארו והעין שלי תישאר אדומה או שיש משהו שאפשר לעשות?

לרוב מדובר בנימים שמעט התרחבו ולכן האם נראים ויכולים לסגת. אם מדובר בכלי דם חדשים שלא נעלמים אז יש לגשת לבדיקת רופא עיניים. בכבוד רב ד״ר מיכאל היימס

מנהלי פורום בריאות העין