נוזל בעין ימין csr .....

דיון מתוך פורום  בריאות העין

09/07/2018 | 22:30 | מאת: דנה

שלום דר לפני כחודשיים בערך הרגשתי שבעין ימין אני רואה כמו סינוור ומעט חשוך הייתי בבית חולים עשו לי צילום oct ונאמר שיש לי נוזל קטן csr בעין לאחר חודש בביקורת זה היה בדיוק אותו גודל ..רק שאני עוצמת את עין שמאל בכין ימין בקרוב אני רואה את הכתב קטן מאוד ומעוות גם אם יש טבלה הקווים עקומים נראים לי..שוב זה רק שאני עוצמת את העין הטובה..בבדיקת ראיה עם משקפיים שלי אני רואה 6\6 אבל הבעיה לא מרחוק הבעיה מראיה מקרוב..מה עושים האם זה תופעות מוקרות לזה? מתי זה יעלם? תודה רבה

זוהי תופעה מוכרת. ברוב המקרים הנוזל נספג עם הזמן והתופעות חולפות. יש להשאר במעקב של רופא עיניים. בכבוד רב ד״ר מיכאל היימס

מנהלי פורום בריאות העין