פזילה סמויה בגיל מבוגר

דיון מתוך פורום  בריאות העין

15/06/2018 | 00:51 | מאת: שאלה

פזילה סמויה שנמצאה לאחרונה בבדיקת הרחבת אישונים. יום וחצי אחרי הבדיקה וההרגשה בעיניים שונה, קשה למקד את הראיה והפזילה קצת יותר בולטת לעומת לפני הבדיקה. צבע האישון נראה קצת בהיר מהשני. השאלות: הפזילה - סימן לבעיה חמורה? יש סיכוי שתיעלם כשם שהופיעה? (חוץ ממנה לא אותר משהו נוסף, לא פגיעה בעצב ראיה ולא לחץ תןךגולגולתי) התופעות אחרי הבדיקה - אמורות לחלוף כשהטיפות יתפוגגו סופית או שאין קשר בין הדברים?..

15/06/2018 | 00:57 | מאת: שאלה

רציתי לציין שקוצר ראיה במספר גבוה, מרכיבה עדשות מגע, מפסיקה כשיש תופעות של אי סבילות לכמה זמן וכשנרגע חוזרת. בנוסף עבודה אינטנסיבית מול מחשב בשנים האחרונות (אולי נובע מעיניים מאומצות? משקפיים לא הכי מותאמים במספר?..). תודה

שאלך הועברה לצוות הרפואי. בברכה, צוות רשת עיניים.

מנהלי פורום בריאות העין