שעורה בעין - שהתפתחה למוגלה

דיון מתוך פורום  בריאות העין

14/06/2018 | 08:48 | מאת: סיון

שלום, מיום ראשון התחילה אצלי שעורה בעין, תחילה טפלתי בה באופן טבעי (ניקוי וחימום האיזור ע"י קומפרסים). אך מהר מאוד האיזור העין התנפח והתלווה בכאבים עזים. תחילה נגשתי לרופאת המשפחה ונתנה לי סינטומיצין, שרק החמיר את המצב... אתמול ניגשתי לרופא עיניים, שנתן לי מקסיטרול וכמובן אמר להמשיך בחימום האיזור. היום קמתי עם שיפור משמעותי- הקלה באיזור, והנפיחות פחתה. אך נוצרה לי מוגלה דיי גדול באיזור השעורה... אני חוששת מהתפוצצות. האם זה הליך טבעי? האם לחכות ליום ראשון (היום יום חמישי) במידה והמוגלה עוד שם לחזור לרופא עיניים? תודה רבה, סיון

זהו הליך טבעי ואפילו טוב. ברגע שהמוגלה תתנקז יהיה שיפור משמעותי. יש להמשיך עם קומפרסים. בכבוד רב ד״ר מיכאל היימס.

מנהלי פורום בריאות העין