פענוח שדה ראייה ממוחשב

דיון מתוך פורום  בריאות העין

13/06/2018 | 15:51 | מאת: הורה 1

שלום רב, בתוצאות בדיקה לבתי (16) כתוב: עין ימין, פענוח: "עדות לנזק נזלי עליון". מה פירוש בבקשה? (בפרמטרים "איכות הבדיקה", בשתיי העיניים, כתוב: "אמינות הבדיקה טובה". בפענוח עין שמאל: "שדה תקין") *יש לנו ביקורת אצל הרופא המפנה בעוד כשלושה חודשים... תודה רבה.

18/06/2018 | 09:02 | מאת: שלום רב

שלום רב, במסגרת פורום זה איננו מפענחים תוצאות של בדיקות. אנא פנה לרופא המטפל של ביתך. בכבוד רב, צוות רשת עיניים

הפורום אינו עוסק בפענוח בדיקות יש לפנות לרופא המטפל צוות רשת עיניים

מנהלי פורום בריאות העין