מחלת ענים אוביטיס

דיון מתוך פורום  בריאות העין

20/06/2012 | 17:40 | מאת: דנה

שלום הנני עוברת בירור. בחשד למחלת הסרקואידוזיס נאמר לי לנבדק במרפאת ענים בחשד למחלת הענים אוביטיס ברצוני לדעת מהי מחלת עניים זו מהי הפגיעה והטיפול בה תודה דנה

שלום רב, אואיטיס הינה דלקת של החלקים הפנימיים של העיניים. זוהי מחלה שמאפיינת בד"כ מצבים של מחלה אאוטואימונולוגית (כלומר ללא סיבה חיצונית). דרכים רבות לטפל בה בהתאם לסיבות ולנסיבות וזאת במידה ואכן היא קיימת. לא נאמר לך כי קיימת אוואיטיס, אלא בגלל חשד לסרקואידוזיס נשלחת לשלול את המחלה. לו הייתה לך אוואיטיס פעילה היית מודעת לכך שכן היא גורמת לסבל ניכר. בברכה, ד"ר הירש עמי

מנהלי פורום בריאות העין