יובש עיניים ודלקת עפעפייםו

דיון מתוך פורום  בריאות העין

04/06/2018 | 00:12 | מאת: בר

שלום, אני בת 25 ומרכיבה עדשות באופן קבוע. בשבועות האחרונים אני מרגישה ממש חוסר נוחות בעיניים, גרד בקו הריסים בעיקר וקצת נפיחות בעפעפיים. לפני מספר ימים הלכתי לרופאת עיניים שאמרה כי מדובר ביובש עיניים ודלקת עפעפיים. הרופאה המליצה על טיפות הילו קומוד ומגבונים סטריליים לניקוי העפעף. השאלה שלי היא אין צורך באנטיביוטיקה כשמדובר בדלקת? וכמה זמן עלי להשתמש בטיפות? תודה.

04/06/2018 | 00:27 | מאת: בר

בנוסף, קיימות יחסית הרבה הפרשות מהעיניים.

שלום רב, לפי תאורך התפתחה לך אלרגיה לעדשות מגע. עלייך להפסיק את השימוש לחלוטין,לחודש ימים רצופים! לאחר מכן לעבור בדיקה מקיפה של רופא עיניים לראות שאין נזק בריאותי. בברכה, פרופ' ישראל קרמר

מנהלי פורום בריאות העין