RE: RE: ראייה חלשה בחושך . csr

דיון מתוך פורום  בריאות העין

15/05/2018 | 22:26 | מאת: oren

עוד שאלה ברשותך דוקטור בקשר לתופעות הלוואי של csr . האם בעיית ראיית הלילה שדברים נראים חשוכים וכהים יותר כולל מסך המחשב והטלווזיה . יכול לחזור לקודמתו שדליפת הנולזים נעלמת ומתייבשת ? אני מדבר מנסיון שלך עם חולים . אני כרגע שבוע עם ירידה בבהירות התמונה . והפחד שדברים ישארו ככה לטווח הרחוק . מה בדיוק הגורם לתחושה הזאת . באור יום מחוץ לבית הכל נראה רגיל . שמגיע הערב . הכל קצת יותר חשוך . זה גורם לי לתחושה קלסטרופובית .

שלום רב, אינני יכול לעזור מבלי לבדוקך יש לפנות לרופא המטפל עם התחושות הללו בברכה, פרופ' ישראל קרמר

מנהלי פורום בריאות העין