נפיחות וכאבים בעין לאחר טיפות

דיון מתוך פורום  בריאות העין

14/05/2018 | 21:17 | מאת: רונה

שלום רב, לאחר שבוע עם כאבים בעין, החלטתי לגשת לרופא עיניים. הוא טען שאין כלום והביא לי טיפות עיניים ליובש. ברגע ששמתי את הטיפות, התחילו לי כאבים חזקים בעין ולאחר כמה שעות העין התנפחה מאוד. העין מאוד כואבת ונפוחה. זה יכול להיות אלרגיה לטיפות? אם כן, איך להוריד את הנפיחות ולהקל על הכאבים ? תודה רבה.

שלום רב, יתכן מאוד כי משדובר ברגישות לטיפות, יש לחזור לרופא המטפל להחלפת טיפול. בברכה, צוות רשת עיניים

מנהלי פורום בריאות העין