היפרדות זגוגית העין וחור ברשתית

דיון מתוך פורום  בריאות העין

13/05/2018 | 19:01 | מאת: אופירה

שלום רב, לפני כחודש עברתי תהליך של היפרדות זגוגית העין. במעקב שנערך התגלע שבוע אח"כ קרע ברשתית , שטופל בהלחמת לייזר. אני עדיין חשה בהבזקים באפלה באותה העין. שאלותיי הן: 1.האם זה מצב תקין? 2.האם יכול להיווצר עדיין חור נוסף בשלב זה וכיצד אדע על כך, היות ובפעם הראשונה הייתי מאוד מופתעת שנוצר חור היות ולא חשתי בשום שינוי. 3.מתי אוכל לחזור לפעילות גופנית ולהרים את נכדיי? תודה מראש על תשובתכם.

המצב נשמע תקין, אך יש לפנות לרופא המטפל על מנת לקבל הנחיות מדויקות. בכבוד רב ד״ר מיכאל היימס

14/05/2018 | 17:53 | מאת: אופירה

תודה רבה

בשמחה

מנהלי פורום בריאות העין