פחוטרס בעין ימין ואי נוחות בעין

דיון מתוך פורום  בריאות העין

11/05/2018 | 13:17 | מאת: יעל

שלום רב אני סובלת מפלוטרס בעין ימין. אני נבדקת בתדירות די גבוהה ובינתיים הכל בסדר עם הרשתית תודה לאל. חוץ מהחוטים שאני רואה בשדה הראייה יש לי גם הרגשה של אי נוחות בתוך העין עצמה. אני כל הזמן מרגישה שיש לי משהו בעין שמפריע לי - כמו גרגירים / חוטים..מין משהו שזז. האם אפשרי? זה ממש מציק. תודה מראש על התשובה

לצערנו לא נמצא טיפול להפטר מהחוטים, עם קצת זמן וסבלנות הם לא יורגשו. בכבוד רב ד״ר מיכאל היימס

13/05/2018 | 16:18 | מאת: יעל

אני יודעת שאין טיפול לפלוטרס. לצערי לא ניסחתי טוב את השאלה. שאלתי היא: האם כשיש פלוטרס רואים רק את החוטים האלה שעפים מול העין או שגם מרגישים משהו שמפריע בתוך העין פנימה? סליחה על השאלה הנוספת

מנהלי פורום בריאות העין