כאבי עיניים ושטף דם

דיון מתוך פורום  בריאות העין

08/05/2018 | 19:03 | מאת: אורה

שלום, אני בת 51.לחץ דם שלי בדרך כלל 90/60. כאשר לחץ דם עולה ל100-110/60(זה קורה לפני הגשם) אני סובלת מכאבים באזור מצח ועיניים. לפני יומיים היו לי כאבים חזקים במשך יום שלם ויום למחרת הופיע שטף דם בעין ימין. האם יש קשר בין לחץ דם גבוה ללחץ תוך עיני? האם טיפול להורדת לחץ דם יכול למנוע הופעת שטף דם בעין? איך מטפלים בשטף דם בעין? תודה מראש

שלום רב, אין כל קשר בין לחץ דם גבוה ללחץ תוך עיני. יכול להיות קשר בין ל"ד גבוה לשטף דם בעין אך הערכים שהצגת אינם מעידים על יתר ל"ד. כנראה ומדובר בסוג של מיגרנה היות ונתוני ל"ד שלם תקינים. ממליץ על ייעוץ של נוירולוג. בברכה, פרופ' ישראל קרמר

מנהלי פורום בריאות העין