לחץ תוך עיני בבדיקה אחרונה

דיון מתוך פורום  בריאות העין

01/05/2018 | 17:26 | מאת: דנה

שלום, בגלל דלקת טופלתי במשך יותר מחודש בטיפות מרובות כולל סטרואידים. לאחר בדיקה נאמר לי שהמצב השתפר, ויש רק דלקת קלה, אך בגלל שלחץ תוך עיני הוא בנורמה, אבל בגבול העליון של הנורמה, כדאי להפסיק עם הטיפות. אין לי ולא במשפחה היסטוריה של מחלות עיניים, ובד"כ כל בדיקות העיניים תקינות. השאלה שלי היא האם הלחץ התוך עיני בגלל שימוש בטיפות אמור לחזור למצב הרגיל ברגע שמפסיקים עם הטיפות הרבות? או שזה כבר יהייה כנראה מצב קבוע? תודה רבה!

שלום רב, ברב המקרים לחץ תוך עיני לאחר שימוש בטיפות יורד באופן טבעי יש להיות במעקב שאכן הדבר מתבצע בברכה פרופ' ישראל קרמר

מנהלי פורום בריאות העין