יובש חמור בעיניים לאחר אדנו קשה

דיון מתוך פורום  בריאות העין

30/04/2018 | 11:30 | מאת: anaty

שלום רב סבלתי מאדנו מאוד קשה בעין אחת שעבר לשניה. במשך כחודש טופלתי בטיפות סטרואידים ואנטיביוטיקה. האדנו חלף כבר לפני חודש ןאני ללא נפיחות או אודם בעיניים. אלא שכבר שבועיים שלושה סובלת מיובש אדיר ומציק. האם זה קשור לדלקת החמורה. ?האם היובש בא בגלל הדלקת? האם זה זמני או ילווה אותי לתמיד? אני בגיל השלישי.. האם זו הסיבה?אני שמה הרבה הילוקומוד !!אבל זה בכלל לא עוזר. שמה גל מסכך ולא עוזר. יצאתי לפנסיה עכשיו ובמקום לנצל את הזמן אני סובלת ברמה נוראית. איך אפשר לעזור לי? תודה

לאחר דלקת אדנו וירוס, יכולה להיות החמרה משמעותית ביובש בעיניים, יש צורך בטיפול בתחליפי דמעות עפי הצורך. עם הזמן לעיתים יכול לקחת גם מספר חודשים, המצב חוזר באיטיות למה שהיה לפני הדלקת. בכבוד רב ד״ר מיכאל היימס

מנהלי פורום בריאות העין