כאבים בהזזת עין ימין + בועות סבון צפות מול העין

דיון מתוך פורום  בריאות העין

29/04/2018 | 11:49 | מאת: עדן שחר

בוקר טוב! בת 25 ללא משקפיים או עדשות . קמתי הבוקר עם כאב בעין ימין רק כאשר אני מזיזה את העין ימינה ושמאלה הראיה בסדר אך שמתי לב כשאני סוגרת את העין הנגדית-שמאל (שהכל בסדר איתה) אני מבחינה שבעין ימין הכואבת אני רואה בועות סבון כאלה או תולעים צפים לא יודעת בדיוק להסביר מה אני רואה... וזה רק כאשר עין שמאל מכוסה. ברגע שאני פותחת את העין שמאל אני כבר לא רואה את הדברים האלה בעין ימין ורואה רגיל... משהו מוזר ומלחיץ! מה לעשות? מה זה יכול להיות? אשמח לעזרה תודה!

יכולות להיות מספר זיבות לתופעה ולא ניתן לקבוע ללא בדיקה. מומלץ לגשת לבדיקה של רופא עיניים בהקדם. בכבוד רב ד״ר מיכאל היימס

מנהלי פורום בריאות העין