גולה קטנה בעפעף העליון

דיון מתוך פורום  בריאות העין

24/04/2018 | 16:30 | מאת: ליטל

שלום רב לאחרונה גיליתי גולה קטנה בעפעף העליון השמאלי בגודל ראש של סיכה אבל זה לא פיצעון זה לא כואב או מגרד וכשאני נוגעת זה מרגיש קשיח אבל זה מתחיל להפריע לי אסתטית. האם זה יעבור לבד האם יש משחה האם מותר לנגוע בזה ? או צריך רופא

לרוב מדובר בשעורה פנימית. הטיפול היעיל הוא קומפרסים חמים פעמיים ביום כל פעם ל 10 דקות. לרוב הנפיחות נספגת. במידה ולא אז יש צורך בבדיקת רופא לשלול בעיה אחרת. בכבוד רב ד״ר מיכאל היימס.

25/04/2018 | 14:41 | מאת: תודה רבה

אני ינסה לעשות את הקומפרסים בתקווה שיעזור הגולה היא מאוד קטנה בתוך העור וקצת בולטת מעל העור בצבע לבן וכבר כחודש וחצי באותו מצב ללא נפיחות ואפשר עם האצבעות לחוש אותה האם גם יכול להיות ציסטה קטנה או שומן

מנהלי פורום בריאות העין