לייזר חלקי למספר גבוה

דיון מתוך פורום  בריאות העין

22/04/2018 | 13:05 | מאת: נעמי

שלום, מאז שאני קטנה, יש לי חלום להיפטר מהמשקפיים. יש לי מספר גבוהה (10 וצילינדר) ובבדיקת ההתאמה שעשיתי לפני 5 שנים בערך,שני רופאים ייעצו לי לעשות לייזר, ורופא אחד ייעץ לי להשתיל עדשה בעין. הרופא שלי הציע לי להמתין עם ההחלטה וכך בחרתי לא לעשות את הניתוח הזה, אך החלום עדיין נותר. מה שמפריע לי במשקפיים הוא שהמשקפיים מעוותות לי את הפנים (מקטינות לי את העיניים), לכן אני כמעט כל שעות היום עם עדשות. אני משקיעה המון כסף, במשקפי ראיה יקרות, עדשות, נוזלים וטיפות שכן אני לא אוהבת לצאת מהבית עם משקפיים... הייתי שמחה לעשות ניתוח לייזר להורדת המספר, ולהישאר עם משקפיים במספר נמוך (כאלו שלא יעוותו לי את הפנים:). אשמח לשמוע אם יש אפשרות לעשות כן אצלכם.

23/04/2018 | 14:39 | מאת: נעמי שלום

נעמי שלום, את בהחלט מוזמנת להגיע אלינו לבדיקת התאמה יסודית ומקיפה בה תיבחן מידת התאמתך לניתוח הסרת משקפיים ובה ימליצו לך על השיטה הטובה ביותר. לקביעת תור מוזמנת להתקשר למרכז המידע שלנו - 3122*. בהצלחה. צוות רשת 'עיניים'

.

מנהלי פורום בריאות העין