חוטים שחורים כמו נחשים בעין ימין

דיון מתוך פורום  בריאות העין

13/04/2018 | 19:49 | מאת: שרי

היום בבוקר גיליתי תופעה חדשה אצלי בעין ימין חוטים שחורים(כמו נחשים דקים) מפותלים זזים מצד לצד לפי תנועת העין, זה די מציק כי זה מפריע לי לשדה הראייה.אבקש לדעת מה הסיבה לתופעה הזו, זו פעם ראשונה שאני נתקלת בתופעה כזו , אני בת 64 מרכיבה משקפיים למרחק מספר נמוך בשתי העיניים 1.5 . תודה על תשובתכם.

לרוב התופעה נגרמת עקב התפרקות של זגוגית העין. התפרקות הזגוגית כשלעצמה אינה מסוקנת. לעיתים בזמן התהליך נוצרים חורים ברשתית שמצריכים טיפול בכדי למנוע סיבוכים. מסיבה זו יש לגשת לבדיקה של רופא עיניים בהקדם. בכבוד רב ד״ר מיכאל היימס

מנהלי פורום בריאות העין