קצר בראייה לרבע שנייה

דיון מתוך פורום  בריאות העין

11/04/2018 | 14:55 | מאת: חיילת

היי, בת 19, חיילת. לפני כמה חודשים (אולי שנה) נתקלתי בתופעה לראשונה. תחושה של הפסקת ראייה למשך רבע שנייה או אפילו פחות, כאילו אני ממצמצת אבל למעשה עיניי נותרות פקוחות. דומה קצת לתחושה שיש כאשר נמצאים בחדר עם מנורה שעומדת להישרף, מהבהבת ויש תחושה של הפסקת חשמל לשנייה. קורה בעיקר כשאני עייפה או במתח נפשי כלשהו. קבעתי תור לרופא אך אשמח לדעת מה זה יכול להיות, האם חלילה קיימת סכנה כלשהי? אני גם חיילת אז לקבוע תור לרופא עיניים ייקח המון זמן לצערי, ולכן חשוב לי לדעת השערות... תודה רבה!

אם התופעה קיימת כבר שנה אז צריך בדיקה אבל ניתן להמתין לתור שמתפנה. התאור שלך לא מאפשר לתת אבחנה. אני ממליץ להמתין לבדיקת הרופא. בכבוד רב ד״ר מיכאל היימס

11/04/2018 | 16:44 | מאת: חיילת

תודה רבה!

בבקשה וחג שמח

מנהלי פורום בריאות העין